X

Modesto Lomba supervisa a Portals Nous la col·leció estrella del Mallorca Design Day

Les desfilades de dissenyadors nacionals i internacionals arrencaran a les 9 de la nit al port de Portals Nous

24/05/2019

Modesto Lomba supervisa a Portals Nous la col·leció estrella del Mallorca Design Day

Ja és a Portals Nous el reconegut dissenyador Modesto Lomba per ultimar la col·lecció que presentarà avui vespre. La firma Devota i Lomba serà una de les estrelles del Mallorca Design Day, una cita anual per donar a conèixer nous dissenyadors nacionals i internacionals. Al dematí, també ha estat protagonista un dels millors fotògrafs de moda del món.

L’alemany Michael Heinsen és un dels millors fotògrafs de moda del món. Avui dematí ha inaugurat amb  un ‘shooting’ al port de Portals Nous el Mallorca Design Day. El seu secret, diu, és evitar els posats, i cercar la naturalitat.

Una de les models que ha lluit els dissenys de María Lafuente ha estat la mallorquina Mireia Mendoza. El passat febrer, Mendoza es va convertir en la primera model sordcega en pujar a una passarel·la, i ho va fer ni més ni menys que a la Milan Fashion Week.

El Mallorca Design Day arrencarà a les 9 del vespre, amb desfilades dissenyadors locals, nacionals i internacionals. L’estrella serà, sens dubte, la primera desfilada que Devota i Lomba fa enguany a Espanya.

Modesto Lombra presentarà al Mallorca Design Day un total de 30 dissenys, marcats per la puresa de les línies, el minimalisme i la sofisticació.

24/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris