X

La cobertura informativa electoral d’IB3: 22 punts de connexió arreu de les Illes

Programes especials a les 19 hores a la televisió i a la ràdio a les 8.30 hores

25/05/2019

La cobertura informativa electoral d’IB3: 22 punts de connexió arreu de les Illes


 Tota la informació sobre les eleccions del 26M i la central de dades pròpia d’IB3

22 punts de connexió arreu de les Illes per informar de tot el que succeeixi durant la jornada electoral del 26-M. L’equip informatiu d’IB3 serà a les seus dels partits, als col·legis electorals més destacats i als principals focus informatius. A les 12 del migdia oferirem un primer avanç informatiu amb les primeres dades de participació, anàlisi d’incidències i votacions dels diferents candidats.

La cobertura informativa continuarà als informatius i es podrà seguir en la ràdio, televisió i al web, on s’ha creat un espai específic. Els programes especials començaran a les 7 de l’horabaixa a la televisió i a la ràdio a les 8 i mitja. Les tres plataformes donaran a conèixer un sondeig propi amb les estimacions de vot al Parlament, als consells insulars i a Cort a les 8 del vespre.

Per primera vegada disposarem d’una central de dades pròpia, formada per un equip de 10 persones i utilit zarem una eina de creació pròpia que conté l’històric de vot dels ajuntaments de les Illes Balears des del 1995. Això permetrà comparar-los amb els assolits fins ara, saber l’evolució de cadascuna de les formacions polítiques al llarg dels anys i contextualitzar-los.

25/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris