X

Hores decisives dins el PP després de la derrota electoral

La directiva tanca files entorn del president, Biel Company

28/05/2019

Hores decisives dins el PP després de la derrota electoral

Només el seu cercle més pròxim sap la decisió que prendrà Biel Company després de la derrota electoral de diumenge. A la seu del Partit Popular (PP) ha estat reclòs tot el dematí preparant el comitè executiu i la junta directiva d’avui vespre en què haurà de passar comptes davant el partit. Ningú no n’ha volgut avançar res.

El secretari general, Toni Fuster, ha assegurat que desconeix per on passa el seu futur. Fuster, qui s’ha reunit amb Company avui dematí, ha dit que s’ha de fer autocrítica. També hem pogut veure arribar a la seu del partit una de les seves mà dretes, i que alguns ja postulen com a possible successora, Marga Prohens.

La seu del carrer del Palau Reial ha estat avui un anar i venir de dirigents al llarg de tot el matí. El president del PP d’Eivissa, José Vicente Marí Bosó, ha dit que els populars balears han de reformular el projecte polític com varen fer els populars eivissencs l’any 2015. El PP d’Eivissa ha estat un dels pocs que ha aconseguit imposar-se als socialistes en aquests comicis.

28/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris