X

Mateu Isern renuncia a ser regidor i torna a abandonar la política

Per altra banda, el PP balear tanca files entorn del seu líder, Biel Company

29/05/2019

Mateu Isern renuncia a ser regidor i torna a abandonar la política

El candidat a la batlia de Palma pel PP, Mateu Isern, ha renunciat a prendre possessió com a regidor en l’Ajuntament de Palma que es constituirà el pròxim 15 de juny i avui dimecres horabaixa comunicarà formalment a la junta del seu partit que abandona la política, com va fer el 2016 quan era diputat en el Congrés.

La marxa de l’exbatle de Ciutat, que va tornar a la primera línia per encapçalar la llista municipal a les eleccions del passat diumenge, en les quals va guanyar el PSOE i els populars van obtenir el pitjor resultat de la seva història. Està previst que Isern comuniqui públicament la seva decisió avui capvespre i que es reuneixi amb els òrgans de direcció del PP de Palma per a formalitzar el seu abandó.

 

Poques veus crítiques al PP balear

El PP tanca files entorn del seu líder, Biel Company, que es manté com a president del partit, malgrat haver assolit els pitjors resultats de la història. A l’executiva i junta directiva celebrada, pràcticament no es va parlar de relleus i varen ser molt poques les veus crítiques que es rebel·laren contra l’actual directiva. Només dues persones varen responsabilitzar Company d’haver perdut.

Enlaire queda, però, saber si recollirà l’acta de diputat i si exercirà com a portaveu de l’oposició al Parlament.

Company també disposa del beneplàcit del PP nacional per continuar liderant el partit. Casado va telefonar-lo personalment per mostrar-li el seu suport.

29/05/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris