El Poblense repeteix golejada i ja és a semifinals

Els d'Óscar Troya s'han imposat per 1-4 i esperen rival a la segona eliminatòria per ascendir a 2a Divisió B

01/06/2019

El Poblense és el primer equip mallorquí que ha certificat la seva presència a la segona ronda del play-off d’ascens a Segona B. Els d’Oscar Troya han sortit a totes i al minut 10 s’han avançat amb un gol d’Aitor Pons. Deu minuts després, Gilardoni ampliava distàncies amb un xut des de fora de l’àrea. Però el Tropezón posaria l’un a dos al minut 25 amb el gol de Riki. A la segona part, Aitor Pons sentenciava l’eliminatòria amb el seu doblet particular. I a dos minuts del final, Jaime Hernández tancaria la golejada. Al Poblense li queden dues eliminatòries per assolir l’ascens a Segona B.