X

Armengol confirma que l’acord de programa de Govern està a punt de tancar-se

Aquest dimarts horabaixa hi ha una reunió prevista entre el PSIB, Podem i Més per Mallorca

11/06/2019

Armengol confirma que l’acord de programa de Govern està a punt de tancar-se

Negociacions a contrarellotge. La reunió formal serà avui horabaixa però els contactes no cessen. La presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, ha romput el silenci mantingut des del començament del procés negociador. I ho ha fet per confirmar que les trobades van a bon ritme i que l’acord programàtic està pràcticament tancat.

Podem i Més per Mallorca coincideixen en l’avanç que hi ha hagut en les negociacions. La formació morada però manté els retrets als ecosobiranistes de com estan encarant el procés. El secretari de comunicació de Més, Lluís Apesteguia, ha advertit als Dematins d’IB3 que encara no està descartat quedar fora del futur executiu.

També avancen les negociacions a l’Ajuntament de Palma. Fonts consultades han ratificat que l’acord està a punt de tancar-se a l’espera d’acabar de perfilar uns darrers punts. De la mateixa manera a les files populars intensifiquen l’estratègia per poder arribar a pactes. Hem pogut veure al secretari general, Toni Fuster, amb el president del partit, Biel Company, qui en un principi tot indica que farà la rèplica a Armengol al debat d’investidura.

11/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris