X

La presidenta de Menorca declara avui com a investigada per presumpte abús de poder

Llorenç Casasnovas l'ha denunciada per coaccions, danys i intimidació

11/06/2019

La presidenta de Menorca declara avui com a investigada per presumpte abús de poder

La presidenta en funcions del Consell de Menorca, Susana Mora, declararà aquest dimecres com a investigada, després d’haver estat denunciada per coaccions, danys i intimidació per part de l’empresari i exregidor Llorenç Casasnovas.

El Jutjat número 1 de Ciutadella l’ha citada pel presumpte abús en l’exercici de les seves funcions que Mora i una funcionària del Consell, igualment investigada, haurien comès el passat 16 de novembre, quan es van personar al Castillo Menorca fins a 5 cotxes de la Policia Local, la Nacional i la Guàrdia Civil per assegurar-se que es notificava a l’empresari l’expropiació dels seus terrenys, afectats per les obres de reforma de la carretera general. Però la presidència del Consell nega que demanàs expressament el desplegament de tants mitjans, que atribueix a una decisió de la Delegació del Govern.

L’exregidor havia interposat un contenciós contra el Consell en disconformitat amb l’expropiació i, de fet, bloquejà durant llargs mesos l’execució de les obres en aquest tram.

Mora, qui ha sol·licitat fer la seva declaració per videoconferència en el Jutjat de Maó, s’enfronta també a un presumpte delicte de danys, ja que per les obres es van haver de ressembrar 13 palmeres propietat de Casasnovas. Per aquest fet, demana a la presidenta una compensació addicional de 6.240 euros.

11/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris