X

Penúltim dia del judici del Procés amb els informes finals de les defenses

Rebutgen el delicte de rebel·lió, sedició i malversació i demanen l'absolució dels seus clients

11/06/2019

Penúltim dia del judici del Procés amb els informes finals de les defenses

Dia de retrets de les defenses dels líders independentistes a la fiscalia. Aquest dimarts horabaixa, Jordi Pina, misser de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull, ha centrat bona part del seu discurs en combatre el delicte de malversació que pesa damunt els dos exconsellers. Assegura que no s’han provat factures de despeses derivades de l’1 d’octubre. A més, també ha negat els delictes de rebel·lió i sedició. Ha dit que a Catalunya no hi va haver cap cop d’estat ni alçament.

Durant el matí, les defenses de Junqueras, Romeva i Joaquim Forn han admès una desobediència manual, que no comporta penes de presó. Ha negat els delictes de malversació i de sedició i de rebel·lió. L’advocat dels dos principals processats d’Esquerra Republicana ha denunciat deficiències en les proves de les acusacions i nega cap vinculació dels seus clients amb la violència.

Tots ells han demanat l’absolució dels seus clients. Aquest dimecres parlaran la resta d’advocats defensors i els dotze processats tendran dret a un torn d’última paraula. Després de 4 mesos, veurem el vist per a sentència.

11/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris