X

El detingut per cremar contenidors a Palma ja estava sent investigat per agredir set dones al carrer

L'home ha passat aquest dimecres a disposició judicial

12/06/2019

El detingut per cremar contenidors a Palma ja estava sent investigat per agredir set dones al carrer

El darrer detingut per la crema de contenidors a Palma ha passat aquest dimecres a disposició judicial. Segons ha informat la Policia Nacional, l’home ja estava sent investigat per agredir a dones al carrer.

Els fets es van produir des del passat 24 de febrer fins al dia 5 de juny a la zona de la Plaça d’Espanya, a plena llum del dia i en presència d’altres persones. El detingut, de forma sorprenent, agredia a les dones amb cops de puny, potades i empentes, mostrant una actitud hostil i fins i tot arribant a escopir a una dona. En total, set persones van denunciar aquests fets.

Respecte a la crema dels contenidors, la Policia Nacional va procedir a la seva detenció dilluns passat a les 19.30 hores a Camp Redó. En aquesta ocasió, els fets van ser presenciats per diversos testimonis que van veure al detingut acostar-se a un contenidor llançant alguna cosa al seu interior per a després empènyer-lo a la calçada i al cap d’uns segons començar cremar.

La Policia Nacional va iniciar la investigació fa uns mesos amb motiu de l’increment d’incendis de contenidors. L’Ajuntament de Palma ha informat que des de finals de 2017 s’han cremat més de 360 contenidors.

Fins avui s’han dut a terme cinc detencions, comprovant que entre els detinguts no hi ha cap relació i que actuaven de forma aïllada.

12/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris