X

PSOE i ARA Maó tanquen el pacte i els socialistes es queden amb la batlia

Héctor Pons serà el batle del municipi i també s'encarregarà de les qüestions relacionades amb el port

14/06/2019

PSOE i ARA Maó tanquen el pacte i els socialistes es queden amb la batlia

El PSOE i ARA Maó han tancat la nit d’aquest divendres el pacte de govern per als pròxims quatre anys, poques hores després de la constitució de l’Ajuntament de Maó.

L’acord estableix que els socialistes es queden amb la batlia durant els quatre anys. Héctor Pons serà el batle del municipi i també s’encarregarà de les qüestions relacionades amb el port.

El PSOE gestionarà també l’àrea de Drets i Serveis a les persones, que inclourà Serveis Socials i Persones Majors, Habitatge, Salut, Formació, Ocupació i Esports, així com la de Ciutat, que inclourà Urbanisme, Obra Pública, Activitats i Micro Ciutat.

Finalment, els socialistes s’encarregaran també de la regidoria d’Hisenda, Serveis Generals i Recursos Humans, que inclourà, a més, Noves Tecnologies i Transparència, i de la d’Economia i Dinamització, que inclourà Comerç, Turisme, Fires, Mercats, Escorxador municipal i Festes.

Per part seva, ARA Maó portarà l’àrea de Medi Ambient, que inclou Medi Ambient, Mobilitat i Parcs i Jardins, així com la regidoria de Cultura i Drets Democràtics, que inclou Cultura, Educació, Joventut, Cooperació, Igualtat, Atenció Comunitària i Política Lingüística.

També s’encarregarà de l’àrea de Recursos, que inclou Aigua, Residus, Neteja i Energia.

Després de tancar les negociacions cap a les 20.30 hores, les dues formacions han enviat una nota de premsa conjunta en la qual han apuntat que “considerem que els ciutadans de la nostra ciutat han validat el treball fet en els últims quatre anys per l’equip de govern progressista que hem compartit”.

“Entenem que els ciutadans han apostat per un govern d’esquerres configurat per aquestes dues formacions, amb un nou equilibri i amb la cohesió i lleialtat que li ha caracteritzat”, han conclòs.

14/06/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats