X

El bus llançadora cap a Formentor es posa en marxa

El preu és de 2 euros per trajecte si s'agafa l'autobús des de el Port de Pollença i de 1,50 euros si s'agafa des de la platja

15/06/2019

El bus llançadora cap a Formentor es posa en marxa

Avui dissabte s’ha posat en marxa el funcionament del bus llançadora des del Port de Pollença i fins al far de Formentor. Les freqüències són cada mitja hora, des de les 10 del matí a les 7 del capvespre. Amb vehicle particular està prohibit accedir-hi durant tres mesos.

Fins dia 15 de setembre, qui vulgui pujar al far de Formentor ho haurà de fer amb autobús. Només s’hi permet l’accés a les bicicletes i també als vehicles que duguin persones amb mobilitat reduïda i els residents. Això sí, han de sol·licitar una autorització amb tres dies d’antel·lació. Avui al bus només alguns turistes, la majoria estrangers.

Els conductors poden deixar el cotxe al Port de Pollença o al pàrquing de pagament de la platja de Formentor i continuar el trajecte en bus.

El preu: 2 euros per trajecte si s’agafa l’autobús des de el Port de Pollença, un euro cinquanta si s’agafa des de la platja. Els usuaris asseguren que estan encantats amb aquest servei, no s’han d’amoïnar de les corves ni de preocupar-se que en alguns trams de la carretera no hi caben dos vehicles per cada sentit.

L’any passat les institucions van posar en marxa aquest servei i 70 mil usuaris van emprar el bus per arribar al Far de Formentor. Enguany hi ha un total de 4 busos cada mitja hora.

15/06/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats