X

Presó sota fiança per al capità i dos oficials del Grande Europa

Varen ser interrogats aquest cap de setmana per la Guàrdia Civil després de ser detinguts a València

17/06/2019

Presó sota fiança per al capità i dos oficials del Grande Europa

El jutge ha establert presó provisional eludible sota fiança per a tres dels quatre investigats per l’incendi del Grande Europa després d’interrogar-los a València aquest cap de setmana. Al capità del buc li demanen una fiança de 9.000 euros i als dos oficials fiances de 5.000 euros. El quart investigat, l’enginyer de màquines, està en llibertat amb càrrecs.

Els investigats varen ser interrogats dissabte al jutjat de guàrdia de València, on havien estat detinguts un dia abans. Fins allà, s’hi varen traslladar els agents de la Guàrdia Civil de les Balears que duen la investigació. Sospiten que els detinguts haurien provocat el foc. Sobretot després de comprovar que la matinada del sinistre, i en tan sols unes hores, hi va haver dos incendis dins del buc. Un es va declarar a dos vehicles estacionats a la planta superior de la nau i l’altre a un cotxe que era a la planta inferior.

Una de les hipòtesis és que els investigats podrien haver actuat moguts per la intenció de perjudicar la companyia Grimaldi, propietària del vaixell de càrrega. A pesar de les proves aportades per la policia judicial, ells s’han declarat innocents als interrogatoris. De moment, la causa continua oberta i sota secret de sumari.

17/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris