X

Almenys sis detinguts en una operació a Palma contra una banda de delinqüents

Els acusen de robatori, receptació, tràfic de drogues i de persones

20/06/2019

Almenys sis detinguts en una operació a Palma contra una banda de delinqüents

Gran operació de la Guàrdia Civil contra una banda que estava sent investigada per diversos delictes, entre els quals robatori, receptació, tràfic de drogues i de persones. En total s’han practicat 8 escorcolls, tots a Palma, i s’han detingut almanco 6 persones.

A primera hora d’avui dijous, agents de la USECIC (la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil) irrompien simultàniament a 8 domicilis de Palma. La majoria, al barri de Son Oliva, al número 80 del carrer d’Eusebi Estada, on vivia la presumpta líder de la banda. El desplegament ha causat molta expectació entre els veïnats.

Els agents han escorcollat la casa a fons i s’han endut televisors i diversos objectes, presumptament, procedents de robatoris, a més de documentació.

Un pic han acabat, s’han traslladat al número 1 del carrer d’Hiroshima, situat a molt poca distància. Aquí s’ha produït un altre dels escorcolls en el qual ha participat un ca ensinistrat de la benemèrita. Els agents també s’han endut documentació, una quantitat de droga que no ha estat determinada, i una altra dona ha estat detinguda.

En total, en tota l’operació, s’han produït almanco 6 detencions. Els acusen de robatori, receptació, tràfic de drogues i de persones. La investigació es troba sota secret de sumari.

20/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris