X

Només el 0,2% dels vehicles matriculats a Eivissa són elèctrics

Als concessionaris asseguren que l'elevat preu d'aquests cotxes frena la seva compra

23/06/2019

Només el 0,2%25 dels vehicles matriculats a Eivissa són elèctrics

El Consell d’Eivissa ha fet un estudi que revela que hi ha més de 137 mil vehicles matriculats a l’illa, i només 260 són elèctrics, almenys fins al setembre de 2018. A les empreses del sector asseguren que tot i que el clients demanen per aquest tipus de cotxes, el preu i també la falta de disponibilitat d’aquests vehicles als concessionaris són les causes principals que no siguin una veritable opció per als seus clients. També influeix, diuen, que tenen poca autonomia i que falten punts de recàrrega a l’illa.

En l’actualitat hi ha 136 punts de recàrrega a Eivissa. Conductors de l’illa destaquen que el preu és la causa principal que no puguin accedir al cotxe elèctric.

L’estudi del Consell d’Eivissa revela altres aspectes interessants en relació amb la mobilitat, com que es realitzen uns 570 viatges un dia laborable en temporada alta o que cada resident fa una mitjana diària de 20 quilòmetres. També constata que el combustible més utilitzat és la benzina, gairebé el 70 per cent del total de vehicles l’utilitzen. El dièsel representa un 30%.

23/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris