X

Detingut un home de 43 anys acusat d’abusos sexuals a menors a Son Servera i sa Coma

La Guàrdia Civil demana a la població que si considera que entre els seus familiars es troba algun menor perjudicat pels fets, s'hi posi en contacte

25/06/2019

Detingut un home de 43 anys acusat d’abusos sexuals a menors a Son Servera i sa Coma

Un home de 43 anys ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte continuat contra la llibertat i indemnitat sexual de diversos menors de 16 anys a Son Servera i sa Coma, a Sant Llorenç, segons ha informat avui dimarts la Guàrdia Civil en una nota de premsa.

La Guàrdia Civil de Manacor va iniciar una investigació sobre els fets arran de rebre denúncies d’11 possibles víctimes en la qual es va comprovar que el detingut, de nacionalitat espanyola, abusava dels menors aprofitant la seva condició de professor d’arts marcials i guanyant-se la seva confiança per mitjà de regals d’alt valor econòmic.

Avui dimarts dematí s’ha dut a terme la detenció i l’escorcoll del domicili de l’home, en què els agents han cercat proves que corroboressin les exploracions realitzades als denunciants.

També s’han intervingut nombrosos suports informàtics d’emmagatzematge, com ordinadors i telèfons mòbils, que seran analitzats per especialistes de l’Equip de Delinqüència Telemàtica de la Guàrdia Civil de les Balears per a comprovar si hi ha algun arxiu (fotos i vídeos) relacionat amb els fets investigats.

El cos de seguretat ha assenyalat que sospita que pot haver-hi més víctimes relacionades amb el cas, per la qual cosa les diligències continuen obertes. A més, ha incitat a la població que si considera que entre els seus familiars es troba algun menor perjudicat pels fets, es posi en contacte amb l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil a les dependències de Manacor o a través del telèfon 659 955 168.

25/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris