X

El PSOE celebra que MÉS per Menorca torni a negociar

Els socialistes confien que els tres partits d'esquerres puguin arribar a construir un projecte conjunt

30/06/2019

El PSOE celebra que MÉS per Menorca torni a negociar

Més per Menorca reprendrà les negociacions del pacte de govern del Consell Insular de Menorca amb el Partit Socialista i Unides Podem. Aquest dissabte s’han reunit en assemblea i han decidit no canviar el seu parer i no renunciar a cap dels escenaris que havien plantejat com el de la presidència compartida, però amb la voluntat de poder-hi trobar una solució.

El Partit Socialista celebra aquesta decisió i confia que els tres partits d’esquerres puguin arribar a construir un projecte conjunt.

Al Consell, les negociacions per formar govern tripartit han estat bloquejades durant dues setmanes. La setmana passada Més per Menorca es va aixecar de la taula de negociacions perquè no s’hi va incloure la seva petició de compartir la Presidència, com s’ha fet els darrers 4 anys. És un obstacle que encara no s’ha superat, ja que els socialistes ho rebutgen, però finalment hi podria haver acord. A principis de la setmana que ve es tornaran a seure a negociar perquè hi hagi un govern de majoria, i no de minoria, com el preacord que havien aconseguit el Partit Socialista i Unides Podem.

30/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris