X

El col·legi d’educació especial de Son Ferriol treballa amb metodologies innovadores

Un dels propòsits d'aquest centre és normalitzar aquesta classe d'ensenyament i que no s'associï només a les discapacitats

30/06/2019

El col·legi d’educació especial de Son Ferriol treballa amb metodologies innovadores

Al Col·legi d’Educació Especial Son Ferriol, 86 alumnes també ja han acabat les classes. Són joves que no estudien les assignatures bàsiques de primària o secundària, però sí que les aules estan dotades amb la mateixa tecnologia que a les escoles convencionals. Al centre fugen dels estereotips.

Tenen entre 13 i 21 anys, aquí fan classes d’art, de construcció, cuina… els agrada interactuar amb els seus companys i professors, que són els que els guien i orienten perquè aconsegueixin una immersió social i laboral.

Fa 18 anys que aquesta escola es dedica a l’educació especial, un dels seus propòsits és normalitzar aquesta classe d’ensenyament, que no s’associï només a les discapacitats.

Utilitzen metodologies innovadores, hi ha una aula amb ordinadors perquè els al·lots es familiaritzin amb les noves tecnologies, les emprin i les manegin.

També el jardí, amb les plantes i els animals que aprenen a tenir-ne cura. Són eines que els serveixen després per al seu dia a dia. Tot i els diferents graus de discapacitats intel·lectuals, algunes més greus com l’autisme, els serveixen per relacionar-se, per avançar i esforçar-se.

30/06/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris