X

Balboa: “No és el canvi que l’executiva volia però n’és l’inici”

Els ecosobiranistes celebren una assemblea dividida entre els que demanaren la dimissió dels coordinadors i els que donaren suport a l'executiva

02/07/2019

Balboa: “No és el canvi que l’executiva volia però n’és l’inici”

Assemblea tensa i plena d’autocrítica. Així es va definir la reunió de MÉS per Mallorca d’anit dilluns celebrada durant tres hores al Teatre de Lloseta. Part de l’executiva definia els darrers detalls a pocs minuts abans d’entrar i quan tothom ja era dins. A l’interior, devers 350 militants, entre els quals les persones que havien estat vetades per part de l’executiva per continuar a les institucions, i que, finalment, la formació manté.


 Fina Santiago liderarà Afers Socials i Miquel Mir, Medi Ambient

Amb tot, un dels coordinadors de MÉS, Guillem Balboa, assegura que no se senten deslegitimats per continuar al capdavant de la formació.

Prop d’una quarantena de militants varen intervenir en l’assemblea, que es va dividir entre els que demanaren la dimissió dels coordinadors i els que donaren suport a l’executiva. A la sortida de l’assemblea, es varen veure mostres de suport, com les de Bel Busquets, visiblement afectada. Abans de partir, Miquel Ensenyat afirmava que el partit sortia reforçat.

MÉS tanca, de moment, la crisi interna i reconeix que han fallat les formes. El partit encara ha de triar qui ocuparà la secretaria autonòmica d’Universitat.

02/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris