X

Els cotxes tornaran a arribar al centre de Sóller pel carrer d’entrada

El batle, Carlos Simarro, creu que ara els visitants queden a la perifèria i que se n'acaben anant perquè no troben aparcament

03/07/2019

Els cotxes tornaran a arribar al centre de Sóller pel carrer d’entrada

Fins ara, els vehicles que arriben a Sóller han de fer la volta per la ronda per dirigir-se cap als aparcaments, sense passar pel centre. Una fórmula en la que no hi està d’acord el nou equip de govern, així que la reforma circulatòria consistirà en tornar a la fórmula d’abans: els cotxes entraran per la part alta del poble i sortiran per la part baixa, després d’haver travessat la plaça.  El batle, Carlos Simarro, creu que així com està ara els visitants queden a la perifèria i que se n’acaben anant perquè no troben aparcament.

Els principals canvis afectaran a l’entrada del poble pel carrer Isabel II, que ara prohibeix l’entrada als que no són residents; i al carrer Jerroni Estades, a devora la plaça, que ara és d’una sola direcció fins al mercat i passarà a ser de doble sentit. De moment el consistori ha sol·licitat un informe tècnic a la Policia Local i es preveu poder posar en marxa la reforma en uns 10 dies.

 

03/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris