X

Ferreries promou que els treballadors vagin a Cala Galdana en bus

La nova batlessa demana també la implicació de l'Ajuntament de Ciutadella

03/07/2019

Ferreries promou que els treballadors vagin a Cala Galdana en bus

Tot just acaba de començar la temporada i ja és evident la manca d’aparcament a Cala Galdana. Un problema endémic de la urbanització, que s’ha agreujat aquests dos darrers estius tot coincidint amb el tancament de l’accés rodat a Macarella, que fa que molts cotxes s’apropin a Cala Galdana per aparcar allà i recórrer a peu el tram del Camí de Cavalls que condueix a la platja verge.

La setmana passada ja es va embossar el pàrquing de Cala Mitjana i, amb ell, la rotonda d’entrada a la urbanització, el que va obligar a intervenir la Policia Local de Ferreries.

Conscient del problema, la nova batlessa del municipi, Joana Febrer, ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Ciutadella per intentar trobar solucions conjuntes. La principal passa per fer que el major nombre de treballadors possible emprin el transport públic per accedir a la urbanització. Però la mesura no tindrà efecte si Ciutadella no la promou també al veí nucli de Serpentona.

Ferreries requereix també la col·laboració de Ciutadella per millorar la presència policial a la urbanització i garantir el manteniment conjunt del torrent i de les infraestructures al voltant des riu.

03/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris