X

Primers fitxatges del nou Govern

Mae de la Conxa, la nova titular d'Agricultura, Pesca i Alimentació, negocia incorporar l'exsecretari general d'Unió de Pagesos, Biel Torrens, al seu gabinet

03/07/2019

Primers fitxatges del nou Govern

El nou equip de Francina Armengol ja ha començat a fer feina i a fer els primers moviments per tancar els seus equips de feina. Mae de la Conxa, la nova titular d’Agricultura, Pesca i Alimentació, negocia el fitxatge de l’exsecretari general d’Unió de Pagesos, Biel Torrens. També tempteja Mateu Morro, històric dirigent del PSM.

Mae de la Conxa vol incorporar al seu equip Biel Torrens a la direcció d’Agricultura. Torrens ha confirmat a IB3 Notícies que ha mantingut contactes amb la formació morada però que encara no hi ha una proposta tancada i no ha pres una decisió. Assegura que acceptar entrar en política li suposaria deixar l’activitat agrícola i ramadera que ara mateix desenvolupa.

Una altra de les persones que Podem intenta convèncer per formar part del gabinet de Mae de la Conxa és Mateu Morro, històric del PSM i militant actual de Més per Mallorca.

Des d’Unió de Pagesos de Menorca veuen amb bons ulls la possible incorporació de persones que han treballat en la pagesia.

03/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris