X

Mor l’actor Arturo Fernández als 90 anys

L'intèrpret no ha pogut superar el postoperatori d'una intervenció quirúrgica que va tenir a l'abril

04/07/2019

Mor l’actor Arturo Fernández als 90 anys

Imatge d'arxiu d'Arturo Fernández al desembre de 2018. / EFE

L’actor i empresari teatral Arturo Fernández ha mort avui dijous als 90 anys en un hospital de Madrid on havia ingressat per a una operació, segons han informat a l’agència Efe fonts pròximes a l’intèrpret.

El popular actor havia ingressat a l’hospital on va ser operat el 2 d’abril i no ha pogut superar el postoperatori, segons les mateixes fonts.

Fernández estava de gira amb la comèdia ‘Alta seducción’ i havia hagut de suspendre a Zamora, on estava programat per als passats 22 i 23 de març, i posposar la representació prevista a València per al 17 d’abril.

La montaña rusa”, “Pato a la naranja”, “Smoking” o “Los hombres no mienten” són alguns dels seus títols més coneguts en el teatre, encara que va fer també televisió, amb sèries de tant èxit com “Truhanes”, derivada del mateix títol que en el cinema, o també “La casa de los líos”.

Fernández va rebre els títols de fill predilecte de Gijón, la seva ciutat natal, i adoptiu d’Oviedo, a més de premis com els del Sindicat de l’Espectacle al millor actor (1961 i 1968), Nacional d’Interpretació (1962), Nacional de Teatre Pepe Isbert (2002) o la Medalla del Ministeri de Cultura al Mèrit en Belles Arts (2004).

L’artista va estar casat entre 1967 i 1978 amb l’aristòcrata María Isabel Sensat Marqués, amb qui va tenir tres fills. Des de 1980, la seva parella és Carmen Quesada.

04/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris