X

Dues bateries de contenidors han cremat aquesta matinada al Fortí

El batle de Palma, José Hila, diu que no deixarà de treballar fins a detenir tots els piròmans

05/07/2019

Dues bateries de contenidors han cremat aquesta matinada al Fortí

Dos bateries de contenidors s’han incendiat aquesta matinada en dos carrers diferents de la zona d’Es Fortí-Son Cotoner, en un espai de deu minuts.

Segons han informat fonts dels Bombers de Palma,  els dos incendis han tingut lloc entre les 3.20 i les 3.30 hores d’aquest divendres.

Un dels incendis ha tingut lloc al carrer Joan Dameto, a l’altura del número 6, i l’altre al carrer de la Sínia d’en Gil, en el número 11. Aquestes bateries de contenidors estan separades per uns 160 metres.

Els Bombers han enviat dos camions, un des de Sa Teulera i un altre des del Parc Central. Han cremat tots els contenidors, però el foc no ha afectat altres béns, com vehicles, façanes o mobiliari urbà.

Precisament, aquesta setmana va arrencar amb un nou episodi de crema de contenidors, també de matinada, en dos punts diferents de la ciutat en menys d’una hora. L’alcalde de Palma, José Hila, va assegurar llavors que l’Ajuntament no deixarà de treballar fins a detenir tots els piròmans que cremen contenidors. “No pararem fins a detenir-los a tots, esper que acabin tots en la presó”, va declarar.
El batle va apuntar que ja van prop de 400 contenidors cremats, i que tenen un cost d’uns 1.000 euros cadascun. “Imaginin-se el mal”, emfatitzava.  Malgrat que hi ha hagut diverses detencions, Hila va reconèixer que els arrestats “no tenen connexió entre ells” per la qual cosa  que no troba “cap explicació lògica a aquesta situació”.


El piròman de Palma diu que va cremar els contenidors per represàlies a la Policia Local

05/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris