X

La manca d’aire condicionat afecta l’atenció als usuaris dels Serveis Socials de Ciutadella

L'ajuntament atén la reivindicació dels treballadors i encarrega una inversió de 86.000 euros per posar aire condicionat a Ca sa Milionària

05/07/2019

La manca d’aire condicionat afecta l’atenció als usuaris dels Serveis Socials de Ciutadella

L’edifici de ca sa Milionària, on fan feina 20 empleats municipals de l’àrea social de l’Ajuntament de Ciutadella i altres 20 treballadors familiars, és un dels pocs serveis públics a Menorca on encara s’han de servir de ventiladors a l’estiu, i d’estufes i calefactors a l’hivern, per resistir el fred i la calor. La manca de climatització afecta, de fet, l’atenció als usuaris.

El problema, però, és en camí de solventar-se. Després de gairebé dos anys d’espera, l’Ajuntament ha escoltat a la fi la reivindicació dels treballadors i ha tret a concurs les obres de climatització que permetran dotar totes les dependències d’aire condicionat.

La inversió, superior als 86.000 euros, ha d’estar feta en 4 mesos, abans que acabi l’any. Aquest estiu, però, a treballadors i usuaris no els queda més remei que recórrer a mitjans tradicionals per no suar més del compte.

05/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris