X

Investiguen la mort presumptament accidental d’un jove al Coll d’en Rabassa

L'al·lot, de 24 anys i nacionalitat sueca, ha mort després de caure des d'un cinquè pis

08/07/2019

Investiguen la mort presumptament accidental d’un jove al Coll d’en Rabassa

Un jove turista suec de 24 anys ha mort avui dilluns al barri del Coll d’en Rabassa de Palma després de caure accidentalment del cinquè pis d’un edifici on s’allotjava amb altres amics, segons ha informat la Policia Nacional.

Els serveis d’emergències han rebut la telefonada a les 06.00 hores El cos d’un jove es trobava estès al mig del carrer de Trafalgar. Els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida.
El jove, un suec de 24 anys, es trobava allotjat a l’àtic d’un edifici d’aquest carrer del barri palmesà amb dos amics més. Tots tres havien vingut de vacances a Mallorca a la casa d’un familiar d’un d’ells.

Després de passar una nit de festa tornaren a casa. Allà, dos d’ells anaren a jeure i la víctima va quedar a la terrassa. Els agents investiguen com el jove va acabar damunt un sostre de vidre. Creuen que li va caure el tabac o el foguer i que ell podria haver botat el mur per intentar recuperar-lo, va perdre l’equilibri i va caure al carrer.

Un testimoni que era a la terrassa per mor de la calor ha confirmat a la Policia que el jove no ha caigut voluntàriament.

Els dos amics no han conegut la notícia fins que els ha despert la Policia i un d’ells ha necessitat l’assistència d’una psicòloga. Els agents han traslladat els dos amics fins a la comissaria per fer una declaració. El cos de la víctima ja es troba a l’institut anatòmic forense.

08/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris