X

Darrer concert de la gira de Pep Suasi en benefici de Projecte Home

El músic i compositor actuarà divendres al Teatre Principal de Palma amb un bon grapat de col·laboradors

11/07/2019

Darrer concert de la gira de Pep Suasi en benefici de Projecte Home

El cantant i compositor Pep Suasi posa aquest divendres punt final a la gira de “Suasi i els Electrodomèstics”, amb un concert al Teatre Principal de Palma. Haurà estat tot un any presentant les cançons del seu darrer disc. És un treball que recull el seu pas per Projecte Home. I serà, precisament, un concert a benefici d’aquesta ONG.

Pep Suasi passà gairebé 22 mesos a Projecte Home, per tractar la seva adicció a les drogues. Aquella experiència, la plasmà en un disc, “Equilibrista emocional”, i en una gira de 12 concerts que arrencà fa un any, i que conclourà divendres.

El cantant i compositor, exlíder de Fora des Sembrat, aconseguí abandonar les drogues fa 3 anys. Des de l’escenari, ha compartit les seves pors, angoixes, lluites i esperances amb més de 900 persones.

El darrer concert de la gira “Suasi i els electrodomèstics” serà divendres al Teatre Principal de Palma, amb el bateria i periodista d’Ib3 Bernat Company a la bateria. A més, disposarà de molts dels col·laboradors que han acompanyat Pep Suasi al disc i a la gira.

Un concert valent i ple de foprça que cantarà a la vida a benefici de Projecte Home.

11/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris