X

Mor una ciclista atropellada per un autobús a Santa Eulària

És la segona víctima mortal a les carreteres d'Eivissa en menys de 24 hores

10/07/2019

Mor una ciclista atropellada per un autobús a Santa Eulària

A Santa Eulària des Riu, un autobús ha atropellat una dona que anava en bicicleta a la feina. És la segona víctima mortal a les carreteres d’Eivissa en menys de 24 hores.

La dona havia sortit pocs segons abans del seu domicili, en aquesta zona de Santa Eulària, prop de la desembocadura del riu. Ja havia accedit a la via, en el carrer de Riu, quan un autobús de servei discrecional que anava a recollir turistes a un hotel l’ha impactat prop de les set del matí.

Quan ha arribat la Policia Local de Santa Eulària, la dona era ja morta. Els agents investiguen ara les causes de l’accident. Fonts de 061 indiquen que podria haver caigut abans accidentalment a la via, i després hauria estat atropellada per l’autobús.

El conductor de l’autobús ha estat sotmès a la prova de l’alcohol i ha donat negatiu i, segons la Policia Local de Santa Eulària, tampoc no presentava símptomes d’haver consumit substàncies estupefaents.

I un altre accident ha tengut lloc a Eivissa, a Cala Tarida, Sant Josep. Un home està ingressat en estat greu a la Policlínica del Roser després de ser atropellat per un company seu de treball, que està detingut per haver donat positiu al test d’alcoholèmia.

10/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris