X

Ciutadella, Maó i Palma lideren la pujada de preus de l’habitatge a les Illes amb augments de fins el 20%

Segons el darrer informe de TINSA, el metre quadrat en aquests municipis supera amb escreix els dos mil euros. També s'ha encarit a Eivissa i Formentera, on ronda ja els quatre mil euros

11/07/2019

Ciutadella, Maó i Palma lideren la pujada de preus de l’habitatge a les Illes amb augments de fins el 20%25

El metre quadrat a Ciutadella és avui un 20 per cent més car que l’any passat. Es paga exactament a 2.021 euros. Un encariment que, segons la taxadora TINSA, en l’àmbit estatal es dona només en altres quatre municipis costaners més. I ho confirmen les immobiliàries consultades. Segons ens expliquen, el preu de l’habitatge vacacional aquí s’ha disparat, i amb ell el del lloguer turístic. Tot i això, la demanda no decau. Així i tot, han deixat de fer feina amb aquest sector perquè diuen la majoria de l’oferta és il·legal i no volen córrer riscos.

A Mallorca el preu de l’habitatge s’han encarit un 5 per cent. Calvià és la zona més cara. Gairebé tres mil euros el metre quadrat. Els preus s’enfilen per damunt dels dos mil també a Sóller, Llucmajor i Palma. Aquí la pujada és de fins a un 10 per cent.

De totes les Balears, les Pitiüses en tenen el rècord. A Eivissa i Formentera, el preu mitjà d’una casa és de 3.795 euros el metre quadrat… és més d’un 7 i mig per cent més que fa un any.

11/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris