X

Un pacient drogat intenta agredir els tècnics de l’ambulància que l’atenien a Magaluf

L'home va ser detingut per la Guàrdia Civil després d'intentar fugir

12/07/2019

Un pacient drogat intenta agredir els tècnics de l’ambulància que l’atenien a Magaluf

Un home que es trobava sota els efectes de les drogues ha intentat agredir aquest divendres els tècnics del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061 que l’atenien a Magaluf.

Segons han informat fonts del Sindicat de Tècnics d’Infermeria SAE a Europa Press, els fets han succeït a l’Avinguda Notari Alemany sobre les 5.30 hores.

El pacient estava sagnant perquè havia copejat els aparadors d’un establiment i s’havia realitzat talls amb el cristall, segons va manifestar ell mateix als tècnics. Quan els sanitaris anaven a posar-li un embenatge, ha intentat agredir-los.  Al lloc s’hi ha desplaçat una ambulància.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament de Calvià, l’home va ser detingut per la Guàrdia Civil després d’intentar fugir. Un Policia Local va col·laborar en la intervenció.

Després d’intentar copejar els sanitaris, l’home va sortir corrent per la carretera de Sa Porrasa, on una dotació de la Guàrdia Civil el va veure i un dels agents va començar a perseguir-lo.

Finalment els agents varen poder immobilitzar-ho davant del pub ‘Mans’ de Magaluf. L’home era britànic i anava indocumentat.

12/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris