X

Comercials immobiliaris aprenen tècniques de comunicació no verbal per vendre millor

És un dels sectors que més formació requereix de tracte amb el client

12/07/2019

Comercials immobiliaris aprenen tècniques de comunicació no verbal per vendre millor

Moltes vegades, la primera salutació i una encaixada de mans poden determinar com serà la relació entre venedor i comprador. És un dels molts aspectes que toca el curs de comunicació no verbal que avui fan 78 comercials immobiliaris de Palma.

L’adquisició d’una casa és la compra més important dins la vida de la majoria de persones i això requereix confiança que es comença a treballar amb petites coses. També s’ha de treballar la confiança amb el propietari per fer-li entendre que no ha de posar els sentiments en el preu.

En definitiva, un curs en què s’aprenen tècniques per generar confiança amb coses tant bàsiques com el somriure. Els comercials tenen clar, però, que la vocació és molt important.

Avui hem conegut que durant el maig la compravenda d’habitatges va augmentar un 4,6 per cent a les Illes a diferència dels descens dels darrers mesos. La majoria són de segona mà però augmenta un 63 per cent la compra d’habitatge nou a causa de les noves promocions que tornen a sortir al mercat.

12/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris