X

Joan Triay deixa la política després de 12 anys de lluita contra la corrupció a Ciutadella

El regidor i el seu grup varen ser els únics que s'oposaren aquest dijous a la pujada de sous polítics del 75% a l'Ajuntament

12/07/2019

Joan Triay deixa la política després de 12 anys de lluita contra la corrupció a Ciutadella

Se’n va Joan Triay, el fundador de la Unió des Poble de Ciutadella de Menorca (UPCM) el regidor que capitanejà la lluita contra la corrupció al municipi i les querelles davant la Fiscalia. I també qui fa 10 anys promogué la baixada de sous polítics per pressionar l’equip de Llorenç Brondo i fer-lo fora de l’Ajuntament.

Triay ho deixa, després de 12 anys, per motius de salut. Ho fa entre lloances de tots els grups pel reconeixement a la seva feina. Justament el dia, en el plenari, que aprovà una històrica pujada de retribucions que permetrà a la batlessa i els regidors recuperar més d’un 30 per cent del salari perdut en 2009 i que encarirà el cost dels sous polítics a la corporació en un 75 per cent.

Un camí, el de la pujada de sous, que han seguit tots els ajuntaments de Menorca, excepció feta de Maó i Ferreries. I un acord que, en el moment del seu adéu, també motivà ahir el rebuig de Joan Triay i del seu grup de Ciutadans, l’únic que votà en contra.

Jaume Anglada cobrirà la vacant que deixa Joan Triay a la corporació municipal i es convertirà en nou regidor.

12/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris