X

L’ alberg de la Victòria ja no té ocupants i els primers que tenien reserva ja estan reubicats al Campament

Alcúdia demanarà al Govern que declari l'interès general perquè les obres puguin acabar abans i obrir el 2020

14/07/2019

L’ alberg de la Victòria ja no té ocupants i els primers que tenien reserva ja estan reubicats al Campament

Desenes de llits buits. El menjador sense gent. I el mateix passa a les sales de reunions i diversió. L’Alberg de la Victòria ha quedat orfe, i només queden allà els treballadors de cuina, que continuaran fent el dinar per als joves visitants… que des d’avui, en principi, quedaran al Campament, també a la Victòria.

Des d’ara i fins al final de setembre, 1.600 persones havien de passar per l’Alberg. Si hi hagués qualque denou i algú no pogués quedar al Campament, l’Ajuntament d’Alcúdia ofereix ajuda.

De l’Ajuntament alcudienc justament depèn part de les obres que s’hi han de fer. L’altra branca és del Consell. S’hi han de fer obres per fer una altra escala d’incendis, un ascensor i reformar la façana. Però per fer això, s’han de modificar les normes subsidiàries d’Alcúdia, i que ho aprovi el Consell, i després la Comissió Balear de Medi Ambient. I, aleshores, ja començaran les obres.

Alcúdia demanarà al Govern que qualifiqui les obres d’interès general per accelerar els tràmits i les obres, i que en comptes de tenir tancat fins al 2021 com està previst, l’Alberg de la Victòria pugui reobrir les portes l’estiu que ve.

14/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris