X

Campanet revisarà la xarxa d’aigua potable per acabar amb els talls de subministrament a l’estiu

La canalització té més de 40 anys d'antiguitat i pateix avaries de manera continuada

16/07/2019

Campanet revisarà la xarxa d’aigua potable per acabar amb els talls de subministrament a l’estiu

Els veïns de Campanet pateixen, des de fa diversos estius, talls d’aigua a la xarxa pública i baixades de pressió que s’agreugen a l’estiu. De fet, a les darreres setmanes s’han succeït diversos talls a la xarxa. Ara, l’Ajuntament ha encarregat un estudi per veure quines actuacions es poden dur a terme per acabar amb una problemàtica que es repeteix des de fa anys.

A causa de la seva antiguitat,  la xarxa d’aigua potable de Campanet pateix rompudes continues que obliguen a tallar el subministrament per fer les reparacions i també deficiències en la pressió degut a l’augment de població a l’estiu. La situació no és nova; i és que la canalització té més de quaranta anys i pateix avaries continuament. A més, la falta de sectorització fa que s’hagi de tallar tota la xarxa quan es fa una reparació.

L’anterior equip de govern va adjudicar les les obres de substitució de gran part de les canonades, però ara s’haurà de retardar perquè falta un informe de Sanitat Pública.
Per altra banda, ara l’Ajuntament ha contractat els serveis d’un enginyer per realitzar un estudi de la situació i trobar solucions a mig i llarg termini per acabar amb la problemàtica.

Després de las primeres valoracions, les intervencions més immediates passen per ampliar la sectorització de la xarxa i instal·lar nivells en els dipòsits.

 

16/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris