X

El muralista Misterpiro prepara a Palma la seva primera exposició amb grans formats

La revista Forbes l'ha reconegut com un dels artistes urbans més influents d'Espanya

17/07/2019

El muralista Misterpiro prepara a Palma la seva primera exposició amb grans formats

Amb només 24 anys, Misterpiro ha omplert amb els seus murals carrers de ciutats com Nova York, Londres o Seül. Des de fa un mes, aquest jove extremeny és a Palma per preparar l’exposició que inaugurarà a principis d’agost. L’hem pogut visitar al seu estudi.

Amb esprais, esmalts acrílics, pintura plàstica.. i aigua, molta aigua. Així treballa Misterpiro, un jove extremeny de 24 anys que ja ha estat assenyalat per la revista Forbes com un dels artistes urbans més influents d’Espanya. Des de fa un mes, està preparant a Palma l’exposició que inaugurà a principis d’agost a la Galeria Gerhard Braun. Seran obres de gran format, cosa que suposa tot un repte per a l’artista. Fins ara, sempre havia treballat el mural urbà al carrer i el petit format a galeries.

Als 16 anys, MisterPiro va rebre el primer encàrrec per fer un mural. Ara, les seves obres es poden trobar a grans ciutats com Nova York, Londres o Seül. A Palma, va fer una intervenció fa 2 anys a la UIB. Per l’exposició que prepara, ha apostat per l’art abstracte. Grans taques de colors inspirades en les postes de sol.

La seva tècnica es basa en la improvisació. El color que té a les mans marca els seus moviments. A Palma veurem fins a 13 obres que, avança, seran com aquarel·les gegants.

 

17/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris