X

La candidata del PSOE as Migjorn serà la directora insular d’Agricultura de Menorca

Ja s'han nomenat més de la meitat dels 18 directors insulars que reforçaran l'estructura de govern

17/07/2019

La candidata del PSOE as Migjorn serà la directora insular d’Agricultura de Menorca

La candidata del PSOE que va perdre per 5 vots la batlia des Migjorn Gran, Pilar Pons Goñalons (1971), serà la directora insular de Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca. Pons Goñalons formarà part de l’equip de la Conselleria d’Economia i Territori que encapçala Miquel Company (PSOE) i que gestionarà, a més, les delegacions d’agricultura, pesca, artesania, ramaderia o comerç.

Pons Goñalons és economista especialitzada en direcció i administració d’empreses. Compta amb 18 anys d’experiència professional al sector bancari i dos en una empresa privada de calçat.

Formarà equip en la Conselleria d’Economia i Territori amb la directora insular de Turisme, Elena Costa, i la d’Ordenació Territorial, encara vacant.

El nomenament de Pilar Pons es farà públic pròximament, juntament amb el d’altres directors insulars, com ara Pilar Simón, que deixa els Serveis Socials de l’Ajuntament de Ciutadella per fer-se càrrec de la Direcció Insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional. L’altra departament a càrrec de la consellera Bárbara Torrent, la direcció insular d’Atenció Social, s’ha confiat a Pilar Carrasco.

També han estat ja nomenats els directors insulars de Presidència (Josep Carbonell), Comunicació (Magdalena Arnau), Isaac Olives (Projectes per a la Sostenibilitat), Raquel Marquès (Cultura i Patrimoni), Josep Juaneda (Educació, Joventut i Esports), Irene Estaún (Reserva de la Biosfera).

La nova estructura de govern del Consell de Menorca augmenta el nombre de directors insulars, que passen de 13 a 18.

17/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris