X

Pedro Sánchez assegura que el principal escull en les negociacions amb Podem és Pablo Iglesias

El president del govern central en funcions assegura que un govern amb el líder de Podem "no funcionaria" perquè seria un executiu amb contradiccions

18/07/2019

Pedro Sánchez assegura que el principal escull en les negociacions amb Podem és Pablo Iglesias

Pedro Sánchez manté l’oferta a Pablo Iglesias perquè hi hagi ministres d’Unides Podem en el govern, però descarta que el líder de la formació morada formi part d’aquest executiu. Sánchez estaria d’acord en la incorporació de personalitats de prestigi vinculats a Podem. Segons el candidat socialista, un govern amb Iglesias “no funcionaria”.

El president espanyol en funcions ho ha dit en una entrevista a La Sexta, pocs dies abans del debat d’investidura. Sánchez ha remarcat que hi ha discrepàncies importants amb Iglesias i que això impedeix que estiguin junts al govern.

Pedro Sánchez veta l’entrada de Pablo Iglesias com a vicepresident en el seu govern. El considera”el principal escull” per a una entesa.

El candidat socialista ha explicat que les grans qüestions d’estat són els grans obstacles per a l’acord amb Iglesias, especialment per la posició que manté el líder de la formació morada respecte al conflicte català, i sobretot, al fet que defensi que a Espanya hi ha presos polítics.

18/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris