X

Josep Lluís Pons de MÉS per Mallorca continua com a batle de Búger en minoria

Les dues regidores del seu equip han dimitit i seran substituïdes pels següents candidats de la llista electoral

19/07/2019

Josep Lluís Pons de MÉS per Mallorca continua com a batle de Búger en minoria

Continuen a Búger les conseqüències de la polèmica sessió d’investidura que va celebrar l’Ajuntament el mes de juny passat. El candidat de MÉS per Mallorca, Josep Lluís Pons, continuarà com a batle del poble en minoria fins a finals del mandat. Va accedir al càrrec gràcies als vots del PP i, tot i que en un principi va anunciar que dimitiria, ara diu que sent que té el suport del poble.

En les darreres hores, però, han dimitit del càrrec les dues regidores de MÉS que l’acompanyaven en el govern. Són l’exbatlessa Liniu Siquier, que és consellera electa del Consell Insular, i Catalina Guasp, amb molta trajectòria dins l’agrupació local del partit.

El PSIB-PSOE, que amb 4 regidors va ser el partit més votat, critica que l’Ajuntament està paralitzat d’ençà de les eleccions i insinua que MÉS i el PP tenien un pacte encobert. Per part seva, el Partit Popular, que té dos regidors al plenari, diu que no posarà traves a l’acció de govern.

Un dels reptes més imminents que té l’Ajuntament és l’aprovació dels pressupostos d’enguany. Segons MÉS, l’anterior govern socialista ha deixat factures per valor de 20.000 euros sense la corresponent reserva de crèdit.

19/07/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats