X

Dilluns acaba el termini del concurs per a la gestió del mercat de Camp Redó

Només queden 4 negocis oberts perquè els comerciants no poden assumir les noves condicions 

20/07/2019

Dilluns acaba el termini del concurs per a la gestió del mercat de Camp Redó

Ara ja només queden 4 negocis oberts dins el mercat de Camp Redó de Palma. Dilluns acaba el termini per presentar-se al nou concurs per a la gestió del mercat i cap d’ells continuarà. Marxen a altres locals perquè asseguren que no poden assumir les condicions del nou concurs.

L’Ajuntament de Palma, però, vol que continuï havent-hi un mercat municipal a Camp Redó.

La fruiteria és un dels 4 negocis que queden encara dins el mercat. El degoteig de tancaments ha estat constant en els darrers anys fins deixar buits prop d’una trentena de locals. Els que queden no poden assumir les condicions de la nova concessió que ha tret l’Ajuntament de Palma.

Els comerciants asseguren que han hagut d’aparcar el dol i la pena d’haver de deixar el mercat per fer feina en una nova etapa. Tots ja tenen gairebé a punt els locals on es traslladaran.

Per a la clientela dels negocis el tancament del mercat suposarà un trasbals.

Dilluns acabarà el termini per presentar ofertes per gestionar el mercat de Camp Redó. Cort no informarà fins la setmana que ve del fet si s’hi han presentat propostes o si el concurs ha quedat desert. Sigui com sigui, la voluntat de l’Ajuntament és que continuï havent-hi un mercat a Camp Redó.

 

 

20/07/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats