X

Llull vol treure’s l’espina amb una medalla al Mundial de la Xina

El menorquí vol oblidar el mal regust de boca de Turquia 2010 i España 2014, tot i l'absència de Pau Gasol

20/07/2019

Llull vol treure’s l’espina amb una medalla al Mundial de la Xina

És l’objectiu més inmediat de Sergi Llull: guanyar el 15 de setembre una medalla al Mundial de la Xina. Llull tanca les seves vacances a Menorca, on si no, abans de posar-se a les ordres del seleccionador Sergio Scariolo. Abans, el base del Reial Madrid ha repassat amb IB3 l’actualitat de la cistella. El maonès afronta el Mundial de la Xina convençut de poder oferir de nou la seva millor versió després de prop de dos anys marcats per les lesions.

El dia 9 d’agost farà dos anys de la greu lesió al genoll dret de Llull. El seu sisè títol de lliga amb la samarreta blanca ha estat balsàmic i la celebració del jugador, reveladora. El base maonès, tot i perdre’s part de la temporada, ha incrementat els seus registres històrics a totes les competicions. Llull ha tornat i vol deixar enrere un període difícil. La millor manera, amb una medalla al Mundial de la Xina, la seva espina clavada amb la selecció. El Reial Madrid està preparat per competir amb el Barça més ambiciós dels darrers temps i reforçat amb Abrines i Mirotic. El jugador és crític amb la sobrecàrrega de partits que es presenta pel pròxim curs. El base internacional valora la recuperació del bàsquet professional a Menorca. La paternitat ha ajudat a recuperar el somriure a Llull, llest per seguir fent història.

Sergi Llull celebra també el retorn dÀlex Abrines, una vegada superats els problemes personals que el van fer deixar l’NBA, encara que sigui per reforçar l’etern rival, el Barça.

20/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris