X

IB3 Televisió emetrà un programa especial informatiu centrat en el debat d’investidura

El periodista Jesús Torné retransmetrà en directe tot el que passi a la cambra dels diputats

21/07/2019

IB3 Televisió emetrà un programa especial informatiu centrat en el debat d’investidura

IB3 Televisió vos mantindrà perfectament informats de tots els detalls del debat d’investidura. Per això, la televisió pública balear modificarà la seva programació durant aquesta setmana, amb l’emissió d’informatius especials dilluns, dimarts i dijous. El programa ‘Cinc Dies’ també conectarà amb el Congrés dels diputats.

Els espectadors d’IB3 Televisió podran seguir en directe tot el que passi al debat d’investidura de Pedro Sánchez, a partir de demà a les dotze del migdia. La cadena emetrà un programa especial informatiu, amb les narracions des de cabina del periodista Jesús Torné. Aquest especial tindrà una durada d’una hora i donarà pas a la programació habitual fins que a les quatre de l’horabaixa ‘Cinc Dies’ reprengui les connexions amb el Congrés dels diputats fins a les vuit. Això permetrà als espectadors saber durant tot el capvespre el que passi a l’hemicicle.

Dimarts serà la primera votació, la retransmetrà en directe a partir de les 9 Jesús Torné, en un especial informatiu. Sánchez necessita majoria absoluta per sortir elegit president. En cas de no aconseguir la confiança de la cambra hi haurà una segona votació dijous, previsiblement l’horabaixa.

IB3 Televisió també ha programat un especial informatiu, narrat novament per Jesús Torné, a qui acompanyaran dos comentaristes.

En acabar, previsiblement dues hores després, el magazín ‘Cinc Dies’ reprendrà la seva programació habitual.

21/07/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats