X

La nina hospitalitzada per ingesta d’èxtasi a Eivissa rep l’alta

Els fets van ocórrer dijous passat quan la menor va prendre una pastilla que es va trobar en un parc infantil de Puig d'en Valls

22/07/2019

La nina hospitalitzada per ingesta d’èxtasi a Eivissa rep l’alta

La nina russa de 3 anys hospitalitzada dijous passat per ingerir una pastilla d’èxtasi a Eivissa ha rebut l’alta aquest dilluns, segons han informat des de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

La menor havia ingressat en estat crític en l’UCI de l’hospital de Can Misses per consum de MDMA, i, donada la gravetat del seu estat, havia estat traslladada a l’UCI pediàtrica de l’hospital de Son Espases de Palma.

A causa de la seva evolució favorable, el dissabte al matí el diagnòstic la menor va passar d’estat crític a greu i ja a la tarda va sortir de l’UCI i va ser traslladada a planta.

Els fets van ocórrer dijous passat quan la nina es trobava en un parc infantil de Puig d’en Valls, Santa Eulària, i va prendre una pastilla que es va trobar enterra.

Per a quan la mare es va adonar, la nina ja havia ingerit la droga, segons va informar la Guàrdia Civil després de prendre declaració als progenitors de la menor.

22/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris