X

La discogràfica ‘DiscMedi-Blau’ compleix 30 anys

Miquel Àngel Sancho va fundar Xocolat fa prop de 40 anys. Així va néixer el segell Blau, i amb ell, la discogràfica DiscMedi

22/07/2019

La discogràfica ‘DiscMedi-Blau’ compleix 30 anys

Miquel Àngel Sancho va fundar Xocolat fa prop de 40 anys, un oasi en la distribució musical a Mallorca. Així va néixer el segell Blau, i amb ell, la discogràfica DiscMedi, que ara està d’aniversari. Celebra tres dècades de vida amb un llibre del periodista Jordi Bianciotto.

“Joana Lluna”, de Joan Bibiloni, va ser el primer disc que va publicar el segell mallorquí Blau, l’any 1982. 7 anys després, crearen a Barcelona DiscMedi, el segell responsable de l’eclosió del pop-rock en català.

Han descobert grups com Manel o Els Amics de les Arts. I connectaren amb el pop de Mishima i Antònia Font. També són distribuïdors de segells internacionals, i han estat nominats en tres ocasions al Grammy Llatí.

Tot i la crisi del format físic, Blau continua apostant pels nous talents musicals illencs. I amb més de 3.000 publicacions al darrere, DiscMedi continua unint diferents generacions i estils en el seu amor per la música.

22/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris