X

Encara no hi ha ‘fumata blanca’ en la negociació per salvar el Consell de Menorca: l’Agència de la Reserva frena l’acord

PSOE, MÉS i Unides Podem es troben reunits des de les 11 del matí as Mercadal per intentar reconduir la crisi de govern

23/07/2019

Encara no hi ha ‘fumata blanca’ en la negociació per salvar el Consell de Menorca: l’Agència de la Reserva frena l’acord

La negativa del PSOE a cedir la presidència de l’Agència de la Reserva de la Biosfera a la vicepresidenta Maite Salord, de MÉS per Menorca, bloqueja hores d’ara l’acord que ha de permetre salvar el govern tripartit del Consell insular.

Després de dues hores i mitja de trobada, que semblava conduir a una ràpida resolució de la crisi interna a la institució, el conflicte s’ha reobert quan s’ha conegut el rebuig de la presidenta Susana Mora a cedir la presidència d’un dels dos organismes que estan en discussió. Açò ha motivat una aturada momentània de la negociació, que es duu a terme des de les 11 del matí al Centre de Convencions des Mercadal.

Representants del PSOE i MÉS per Menorca negocien aquest dimarts matí una sortida al conflicte obert al govern de Menorca. Els membres de les dues formacions romanen reunits en presència del tercer soci, Unides Podem.

És la primera trobada dels equips negociadors del pacte de govern, que ara està perill, després que aquest dilluns MÉS per Menorca votés en contra de l’organigrama de l’executiu. El conflicte rau en qui assumeix la presidència d’organismes com el Consorci de Residus i Energia i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera.

 

23/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris