X

Els ‘Death Cafe’ arriben a Palma

A través d'aquestes trobades els participants troben un lloc per a l'empatia i el especte davant vivències compartides

28/07/2019

Els ‘Death Cafe’ arriben a Palma

Arriben a Palma els Death Cafes. Una iniciativa que té com objectiu treure la mort de la clandestinitat. Aquestes trobades han viatjat per més d’una vintena de països de tot el món i ha vinculat persones de totes les edats i creences.

Pensam diferent, sentim diferent, però tots tenim una cosa en comú, i és que algun dia ja no hi serem. Parlar de la mort s’ha convertit en un tabú, per això arriben a Palma els Death Cafe, una iniciativa que pretén desestigmatitzar la mort i naturalitzar-la.

A través d’aquestes trobades els participants troben un punt d’empatia i respecte davant vivències compartides. Cada persona ofereix les seves eines emocionals per digerir el seu malestar o les seves preocupacions i qüestions davant la mort.

Des que naixem, cada dia morim una mica més. Tot i la naturalitat d’aquest fet, la societat actual ha condemnat la mort a la clandestinitat. El professionals destaquen la importància de visibilitzar aquest fet des de la infantesa per recuperar així la capacitat de crear una societat compassiva.

28/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris