X

Dimecres s’alliberaran 15.000 cites per passar la ITV a Mallorca

Desenes de centres autoritzats, com tallers, col·lapsen el sistema en acumular més del 50% de les cites prèvies disponibles

29/07/2019

Dimecres s’alliberaran 15.000 cites per passar la ITV a Mallorca

Aquest dilluns el Consell de Mallorca ha anunciat que desblocarà prop de 15.000 cites de la ITV, per descongestionar la llista d’espera. Les noves dates estaran disponibles a partir de dia 31, dimecres, quan hi haurà cites disponibles per acudir a la revisió a l’agost.

El fet és que la ITV ha detectat que es feien reserves al sistema de cita prèvia, sense aportar la matrícula del vehicle a inspeccionar. Provenen de desenes de centres autoritzats, com tallers, que col·lapsen el sistema i causen una llista d’espera de més de tres mesos en acumular més del 50% de les cites prèvies disponibles.

Per evitar que el sistema es torni a col·lapsar, el Consell de Mallorca posarà límits als tallers autoritzats. Es crearà un registre amb les persones del centre que es dediquen a passar la ITV. I si no aporten les matrícules dels vehicles, tan sols podran reservar el 10% de les cites disponibles i amb un termini màxim de 15 dies. A banda de descol·lapsar el sistema, el que es pretén és frenar la picaresca. Els serveis jurídics dels consell estudien les mesures a prendre contra les persones i empreses que venen cites per Internet.

29/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris