X

La Federació Hotelera demana a l’administració “igualar les inversions que ha fet el sector privat”

La presidenta de la patronal, Maria Frontera, s'ha reunit amb la presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera

29/07/2019

La Federació Hotelera demana a l’administració “igualar les inversions que ha fet el sector privat”

La Federació Hotelera de Mallorca ha demanat més inversió de les administracions públiques en el sector turístic. Maria Frontera, presidenta de la patronal, demana que igualin “les inversions que ha fet el sector privat”. A més, parla de zones turístiques “abandonades”.

Després de la seva primera reunió amb el nou equip de govern del Consell de Mallorca, presidit per Catalina Cladera, les dues parts coincideixen en què cal modernitzar el sector.

El Consell ja treballa amb la promoció de cara a la pròxima temporada turística, i a la patronal avisen que s’haurà de fer feina perquè, diuen, molts turistes no se senten benvinguts: “Necessiten sentir-se ben rebuts a l’illa”, diu Frontera.

Els hotelers i el Consell estan d’acord en què el sector ha de ser més sostenible i que les polítiques han d’estar coordinades entre el sector privat i totes les administracions públiques, incloent els ajuntaments. Catalina Cladera ha deixat clara avui la seva intenció d’impulsar un pacte turístic amb ajuntaments, empresaris i Govern.

29/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris