X

El Govern es reunirà amb Defensa per parlar del preu de Son Busquets

L'oposició acusa l'executiu de manca de convicció davant Madrid

30/07/2019

El Govern es reunirà amb Defensa per parlar del preu de Son Busquets

El Govern Balear i el Ministeri de Defensa es reuniran el mes de setembre per parlar del preu de Son Busquets. Durant una compareixença al Parlament, el conseller Marc Pons ha remarcat la necessitat de desblocar la situació per poder construir-hi més de 800 habitatges de protecció oficial. L’oposició, però, lamenta la deixadesa i la manca de convicció del Govern davant Madrid.

La propera data clau pel futur de Son Busquets serà el 5 de setembre. Aquest dia el Govern balear, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma es reuniran amb el Ministeri de Defensa. Sobre la taula, la rebaixa del preu de sortida a subhasta d’aquests terrenys, que des de Madrid taxen en 45,8 milions d’euros.

Durant la compareixença celebrada a petició del Partit Popular, l’oposició ha ha acusat al conseller Marc Pons de manca de fermesa i deixadesa en les negociacions amb Defensa.

El Pi, per mitjà de Josep Melià, ha fet diverses propostes per garantir que Son Busquests es destini a habitatges de protecció oficial, com ara protegir alguns elements patrimonials de la parcel·la. Marc Pons ha destacat que el pla especial de reforma interior, el PERI, que ha d’elaborar l’Ajuntament de Palma, establirà que només s’hi puguin construir els 831 habitatges públics prevists.

30/07/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris