Tolo Quetglas, campió d’Espanya a les 24 hores de Xest

El mallorquí va recórrer un total de 650 quilòmetres. 162 voltes i mitja al circuit. Les darreres hores van ser clau per un triomf.

02/08/2019

El passat 28 de juliol, Tolo Quetglas es va proclamar campió d’Espanya Màster 60 en ciclisme d’ultrafons. Es tracta d’una prova de 24 hores que té lloc al Circuit Ricardo Tormo

El mallorquí va recórrer un total de 650 quilòmetres. 162 voltes i mitja al circuit. Les darreres hores van ser clau per un triomf que Quetglas no s’esperava.

Així i tot no va ser gens fàcil. Les altes temperatures durant el dia van convertir el circuit de Xest en un autèntic infern. Hidratar-se bé era essencial. Tolo Quetglas va beure més de 35 litres d’una aigua acompanyada de minerals.

Però la temperatura no va ser l’únic inconvenient que Tolo es va trobar pel camí.

Unes dificultats que més d’un cop el van temptar a baixar de l a bicicleta.

Ni la calor ni la son van poder aturar Tolo Quetglas. De moment, el multidisciplinari esportista mallorquí descarta tornar-hi. Però qui sap les aventures que esperen a un home que sembla no tenir límits.