X

Declaren davant la Policia Nacional els 5 detinguts que han arribat a s’Estanyol en pastera

La Policia Nacional pren declaració en aquestes hores als cinc detinguts, d'origen algerià, interceptats en aigües de Cabrera quan es dirigien cap a Mallorca. Els dos darrers els han arrestat avui capvespre. Està previst que demà passin a disposició judicial

08/08/2019

Declaren davant la Policia Nacional els 5 detinguts que han arribat a s’Estanyol en pastera

Durant tot l’horabaixa els detinguts han declarat davant els agents de la Policia Nacional. Han arribat aquí procedents de les dependències de la Guardia Civil de Manacor on han estat traslladats en tocar terra. Tots són homes, majors d’edat i d’origen algerià. Durant l’horabaixa, els agents els han pres declaració i està previst que demà passin a disposició judicial per iniciar els expedients de devolució al seu país d’orígen.
La Guàrdia Civil va interceptar la pastera ahir vespre en aigües de Cabrera, i a les 4 i 25 minuts d’aquesta matinada l’ha aturat a Punta Plana, molt a prop de s’Estanyol. Una ruta ja habitual entre aquells que intenten arribar a les nostres costes.
Durant tota la jornada, la benemèrita ha mantingut actiu un dispositiu de recerca davant la possibilitat que a bord de l’embarcació hi poguessin viatjar més tripulants.

08/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris