X

Les tempestes a Catalunya deixen prop de 350 intervencions per incidents

Protecció Civil ha demanat aquest dilluns precaució davant les inundacions

12/08/2019

Les tempestes a Catalunya deixen prop de 350 intervencions per incidents

A Catalunya, Protecció Civil ha demanat aquest dilluns precaució davant les inundacions que hi ha hagut a Barcelona i Tarragona. Durant el dematí d’aquest dilluns els bombers de la Generalitat han hagut de fer prop de 350 intervencions per incidents relacionats amb la tempesta que ha caigut a les comarques del Garraf i el Baix Penedès.

Els més de 56 litres que han caigut a Vilanova i la Geltrú han deixat carrers i baixos inundats. La policia ha hagut de tallar l’accés a alguns passos subterranis i també algunes carreteres han quedat impracticables.

Una de les zones més afectades ha estat el port. Les pluges i els vents de més de 90 quilòmetres per hora han causat l’esfondrament d’una nau prefabricada, però no hi ha hagut ferits. Al Passeig Marítim desenes de palmeres han aparegut esqueixades o arrancades de socarrel. Algunes han caigut damunt les terrasses de bars i restaurants, sense deixar ferits.

El servei de tren entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova s’ha hagut de suspendre durant unes hores. I a Castelldefels un autobús amb 12 persones ha quedat encallat. Tots els passatgers han aconseguit sortir-ne pel seu propi peu. Les pluges també han afectat la ciutat de Barcelona. La tempesta ha afectat la coberta de l’aeroport del Prat i s’han hagut de col·locar poals per recollir l’aigua que queia de les goteres.

12/08/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris